Baltic Amadeus“ komunikacija rūpinsis „Fabula Hill + Knowlton Strategies“

2019 06 05

Unikalius informacinių technologijų sprendimus kurianti įmonė „Baltic Amadeus“ šių metų gegužės mėnesį pasirašė partnerystės sutartį su komunikacijos agentūra „Fabula Hill + Knowlton Strategies“.

„Aukštųjų technologijų rinka labai dinamiška ir nuolat atveria galimybių įgyvendinti inovatyvius sprendimus. Būtent nauji iššūkiai skatina mus augti, plėsti ir stiprinti darbuotojų komandą, užmegzti naujų ryšių su klientais ir partneriais. Komunikacijos partneriais pasirinkome profesionalumu dinamiškoje aplinkoje pasižyminčią agentūrą, kurios žinios ir sugebėjimai mums padės atskleisti savo prekės ženklo ir organizacijos išskirtinumą“, – sako „Baltic Amadeus“ personalo ir marketingo vadovas Darius Dužinskas.

Agentūra „Fabula Hill + Knowlton Strategies“ įmonei „Baltic Amadeus“ teiks plataus spektro komunikacijos konsultacijų paslaugas nuo strateginio plano parengimo iki taktinio suplanuotų komunikacijos veiksmų įgyvendinimo.

„Mus įkvepia nuolat kintanti verslo aplinka ir naujiems iššūkiams atviri klientai. „Baltic Amadeus“ yra autentiška, išskirtinę istoriją turinti įmonė, kuri nepasikliauja vien patirtimi ir kasdien ieško būdų, kaip išmokti naujų dalykų, kurti unikalius sprendimus ir rinkoje įžvelgti poreikius, kurių nepastebėjo niekas kitas. Džiaugiamės, kad galėsime suteikti „Baltic Amadeus“ dar daugiau energijos“, – teigia „Fabula Hill + Knowlton Strategies“ vykdomoji direktorė Raminta Rimkienė.