Baltic Amadeus ir IAP GmbH vienija pajėgas

2018 04 10 · 2 minutės

Unikalius informacinių technologijų sprendimus kurianti Baltic Amadeus pasirašė partnerystės sutartį su didžiausiais nepriklausomais Progress programinės įrangos tiekėjais Vokietijos rinkoje, IT bendrove IAP GmbH. Šiuo susitarimu abi įmonės kooperuos savo žinias, patirtį ir resursus, stambių verslo projektų įgyvendinimui. Jungtinėje komandoje, kuriančioje programinės įrangos OpenEdge pagrindu, šiandien jau yra per 60 specialistų, kurių skaičius artimiausiu metu ženkliai išaugs. Suvienijus pajėgas, komandą sudarys daugiau kaip 160 programuotojų ir architektų.

Baltic Amadeus generalinis direktorius Andžej Šuškevič pasakoja, jog pažintis su IAP GmbH prasidėjo dar 2012 metais, kuomet abiejų įmonių atstovai susitiko kasmetinėje pasaulinėje Progress profesionalų konferencijoje. „Bendrą kalbą ir požiūrį į verslą radome jau tada. O šiandien džiaugiamės, kad kryptingo darbo, įgyvendinant įmonės plėtros planus, dėka, užmezgėme labai svarbią partnerystę, leisiančią išnaudoti ekspertines žinias ir platų naudojamų technologijų spektrą. Tikiu, kad šis bendradarbiavimas atvers naujų skaitmeninių sprendimų galimybių logistikos, laivybos, medicinos ir mažmeninės prekybos sektoriuose ne tik Vokietijoje, bet ir visame DACH regione “,- sako įmonės vadovas.

„Naujo partnerio paieškas paskatino sparčiai didėjantis individualizuotų IT sprendimų poreikis. Baltic Amadeus buvo viena iš nedaugelio įmonių, atitikusių pagrindinius mūsų paieškos kriterijus – įvairiapusė IT sprendimų kūrimo patirtis, patikimumas ir programinės įrangos Progress OpenEdge ekspertinės žinios“, – sakė IAP GmbH prezidentas Klaus Erichsen.

Sėkmingą partnerystės patirtį su Šiaurės Europos rinka Baltic Amadeus vysto jau nuo 2013 metų, o jos klientai yra vienos didžiausių laivininkystės, telekomunikacijų ir finansų rinkų bendrovės. 2017 metais įmonės pajamos išaugo 18,66 proc. ir siekė 4.279 mln EUR. AHK Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje Baltic Amadeus apdovanojo už sėkmę naujose rinkose, o Verslo žinios išrinko Geidžiamiausiu ir Moderniausiu darbdaviu.