2014 m. išaugusios Baltic Amadeus pajamos drąsina kurti ambicingus ateities planus

2015 02 11 · 2 minutės

Programavimo projektus ir paslaugas teikiančios bendrovės UAB „Baltic Amadeus“ pajamos neaudituotais duomenimis 2014 m. išaugo 19% ir sudarė 2.888.956 EUR, o EBIT (pelnas prieš apmokestinimą), palyginus su praėjusiais metais, padidėjo 60,4 proc.

„2014 metais viršijome numatytus plėtros tikslus. IT paslaugų eksportas sudarė 77% visų pajamų ir išaugo net 47%. Didžiausią įtaką veiklos rezultatams turėjo metų pradžioje suformuota nauja įmonės strategija, kuri nustatė teisingą kryptį ir leido pasiekti pirmuosius, ilgai lauktus ir norimus rezultatus.“, – pokyčius aiškino Baltic Amadeus generalinis direktorius Andžej Šuškevič.

Didėjant darbų apimtims, įmonė intensyviai augo ir plėtėsi. 2014 metų pabaigoje įmonės darbuotojų skaičius perkopė šimtą arba per metus išaugo 25%. Šis pokytis leis dar aktyviau plėsti ir vystyti veiklą, įgyvendinant didelius ir ambicingus IT projektus bei koncentruotis į naujų partnerysčių užmezgimą.

„2015 metų įmonės planai dar ambicingesni. Iki metų pabaigos planuojame sukurti iki 50 naujų darbo vietų. Tikime, kad nepaisant didžiulės konkurencijos rinkoje, šį tikslą pasieksime investuodami į kiekvieną savo darbuotoją, pasiūlydami galimybę kurti bei įgyvendinti daug įdomių IT projektų ir leisdami būti ne tik sprendimų vykdytojais, bet ir jų priėmėjais“, – aiškina A. Šuškevič.

UAB „Baltic Amadeus“ veikla 2014 m buvo koncentruota Baltijos ir Šiaurės Europos šalyse, finansų, energetikos, telekomunikacijų ir laivybos pramonės sektoriuose.